Avís Legal

Estudi La Buresa és un centre on s’imparteixen les tècniques de Pilates i Gyrotonic® del que n’és la seva titular Roser Soler i Esmet. Aquest centre té la seva seu al carrer de les Piques, número 2, entresol 2a de Manresa, i la identificació fiscal és 39.335.581S.

Aquest web de l’Estudi La Buresa aconsella i informa els usuaris sobre temes relacionats amb els serveis ofertes per aquest centre.

La reproducció, còpia, ja sigui parcial o total, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb els continguts i la informació d’aquesta pàgina web sense haver obtingut l’autorització expressa de la titular d’aquest centre és una infracció castigada per la legislació vigent.

La titular de l’Estudi La Buresa es reserva el dret d’actualitzar els continguts de la pàgina web i eliminar-los, com també de limitar-ne i impedir-ne l’accés, ja sigui temporalment o definitivament, sense notificació prèvia.

L’ús d’aquesta pàgina web atribueix la condició d’usuari de la pàgina web (d’ara endavant, l’Usuari) i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes les disposicions incloses en aquest Avís Legal, a la versió publicada per la titular de l’Estudi La Buresa, al mateix moment en que l’Usuari accedeixi a la pàgina web.

La pàgina web de l’Estudi La Buresa pot ser visitada lliurament pels usuaris.

L’Usuari es compromet a utilitzar la pàgina web, els seus continguts i serveis, de conformitat amb la llei, amb aquest Avis Legal, amb les condicions particulars de certs serveis i amb els altres avisos, reglaments d’ús i instruccions posats per al coneixement del usuari, com també amb la moral i els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic.

A aquest efecte, l’usuari ha d’abstenir-se d’utilitzar qualsevol dels serveis amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i els interessos de tercers. La responsabilitat de l’ús de la informació continguda a la pàgina web és de l’usuari.

La titular de l’Estudi La Buresa rebutja qualsevol responsabilitat sobre la informació continguda a pàgines web no elaborades per la pròpia titular i, especialment, sobre els continguts dels enllaços publicats a la seva pàgina web.

La titular de l’Estudi La Buresa queda eximida de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin derivar-se de la captació i ús per part de tercers d’informacions, de la publicitat i d’opinions facilitades pels usuaris a la pàgina web.

La titular de l’Estudi La Buresa no es fa responsable en cap cas dels continguts, informacions o imatges que no depenguin de la pàgina web, ni estiguin gestionats per la pròpia titular de l’Estudi La Buresa.