Gyrokinesis

Gyrokinesis

El mètode Gyrokinesis és un mètode de moviment que s’adreça a tot el cos, obrint vies energètiques, estimulant el sistema nerviós, augmentant l’amplitud de moviment i creant força funcional mitjançant seqüències de moviment rítmics i fluides. És un mètode original i únic que coordina el moviment, la respiració i la concentració mental.

El Mètode Gyrokinesis es practica sobre una estora i una cadira sense equipament, en classes grupals o privades. Sense la retroalimentació i la guia de l’equip, els participants en una classe de Gyrokinesis depenen més de la seva pròpia propiocepció per explorar les seqüències de moviment.

Les classes de GYROKINESIS® es poden adaptar a la capacitat de qualsevol. Persones de tots els àmbits de la vida prenen classes de Gyrokinesis, inclosos atletes experimentats, entusiastes del fitness, gent gran i persones que es recuperen d’una lesió o que pateixen una discapacitat. Al final d’una sessió de Gyrokinesis, tot el sistema es desperta i es porta a un major equilibri. Centrar-se en la respiració estimula el sistema nerviós parasimpàtic donant lloc a una sensació de calma, benestar i claredat mental.